Pak jij het hardlopen weer op?

Met de zomervakantie achter je, is het lekker om het hardlopen op te pakken. Of je nu gaat starten met hardlopen, het weer oppakt van voor de vakantie of in het najaar eens lekker door wilt pakken op je looptechniek om zo weer een stap verder te komen met je sport, het is allemaal een goede reden om de komende periode mee te komen trainen bij Run Amsterdamse Bos.

De Loopgroep heeft natuurlijk ook in de zomervakantie getraind (zij trainen het hele jaar rond) en voor de licht tot ervaren hardlopers zijn er de cursussen om voor te kunnen bereiden op de Dam tot Damloop en de Halve Marathon van Amsterdam maar de komende periode zijn er weer cursussen voor de verschillende niveau’s en hardloopuitdagingen (wil je nu eerder starten, sluit dan aan bij een reeds lopende cursus). Het overzicht vind je hieronder.

Cursus: Begin met hardlopen met rustig van start op woensdagavond

Wil je beginnen met hardlopen en gelijk goed van start gaan? De cursus ‘Rustig van start’ leert je het hardlopen vanaf de basis gelijk met goede looptechniek en ondersteunende oefeningen.
Lees verder

Cursus: Rustig verder op de dinsdagavond

Je bent gestart met hardlopen en kunt ongeveer een half uur aaneen lopen, maar wat nu? Werk aan je looptechniek, vergroot je kracht- en uithoudingsvermogen en leer rustig meer te kunnen lopen met plezier.
Lees verder

Cursus: Train techniek met intervallen op donderdag

Je hebt loopervaring maar wilt je je wat verder ontwikkelen met de verschillen in looptechniek om efficiënter te gaan bewegen en meer uit je lopen te halen.

Lees verder

Cursus: Verleg je grenzen met betere looptechniek op de zaterdagochtend


Je hebt loopervaring maar wilt meer ontwikkelen? Met verder ontwikkelen van je looptechnieken, coördinatie, kracht- en uithoudingsvermogen om efficiënter leer je te lopen onder moeilijker omstandigheden.
Lees verder

Cursus: Looptechniek verbeteren met intervallen op donderdagavond

Je hebt loopervaring maar wilt je looptechniek verder ontwikkelen? Met aandacht voor verschillen in looptechniek leer je om efficiënter te gaan bewegen en meer uit je lopen te halen.
Lees verder

Cursus: Inspiratie Trailclinic voor geoefende lopers

Je wilt graag van de weg af met gras, zand, rotsen en noem maar op als je ondergrond? Deze korte cursus is een trailclinic voor nieuwsgierige (licht)ervaren hardlopers die inspiratie willen opdoen met de verschillende technieken en praktische informatie.

Lees verder
Wil je meetrainen, kijk bij het aanbod van cursussen en loopgroepen en schrijf je in via de shop. Heb je vragen neem dan even contact op, of mail naar info@runamsterdamsebos.nl en beschrijf kort wat je voor ogen hebt.