Fietsverhuur Amsterdamse Bos – De Boshalte

Geplaatst op door

Het terras van Fietsverhuur Amsterdamse Bos – De Boshalte, is zeker een tussenstop waard. Het is een bijzonder terras waar de sfeer jazzy en ontspannen is. Een plek voor jong en oud, toeristen en buurtbewoners. Er staan hand beschilderde tafels, door Natasja van der Jagt, waaraan een spelletje schaak gespeeld kan worden en het genieten is van een Professor Grunschnabel ijsje of van een niet te versmaden “Bosti”, een heerlijke tosti, verzonnen door chef-kok Hein (12 jaar). Het meubilair op het terras is gemaakt door firma Stadshout, Martijn Brouwer en That Tree Guy. Zij hebben eerlijke producten zoals Earth koffie en Tony’s Chocolonely en Grunschnabel in ons assortiment.

Het terras van de Boshalte is bij uitstek ook geschikt om met kinderen te relaxen. Er staat een mooie locomotief gemaakt van bomen uit het bos en er zijn driewielertjes waar de kleintjes op rond kunnen fietsen. Het is een plek waar je een schoolkrijt berichtje kunt achterlaten, kunt hoepelen, een homemade taartje kunt eten of waar je lekker van het zonnetje kunt genieten in de hangmat. Het is een perfecte plek om even op adem te komen of een start te maken met een heerlijke wandeling, fietstocht of met één van de vele andere activiteiten die in het bos mogelijk zijn zoals paardrijden.

Daarnaast zijn er op het terras nog allerlei activiteiten. Zo worden er op zondag plaatjes gedraaid, staat er een boekenkast met ruilboeken en hebben we een schaakspel klaar staan.

Meer informatie: www.amsterdamsebosfietsverhuur.nl