Trainen in De Loopgroep

Geplaatst op door

Om in een vaste groep te trainen is naast motiverend en leerzaam ook gewoon gezellig. Speciaal hiervoor hebben we ‘De Loopgroep’, onze vaste groep lopers het hele jaar door. Het hardlopen is voor de meesten niet alleen maar trainen, maar ook een sociale activiteit. Om deze reden trainen veel hardlopers het hele jaar door en bij voorkeur in hun vaste groep. Zo leer je elkaar steeds een beetje beter kennen en kan het bijvoorbeeld extra motiveren om samen naar wedstrijdjes te gaan.

Als lid van De Loopgroep krijg je het hele jaar door training, waarbij alle facetten van het hardlopen aan bod komen. Naast het looptechnisch verbeteren kun je hierdoor meer inzicht krijgen in wat je kunt doen met wisselende omstandigheden zoals afstand, ondergrond en weersomstandigheden, maar ook je eigen fysieke en mentale belastbaarheid.

Bij ‘De Loopgroep’ train je in principe één groepstraining per week, met ‘De Loopgroep – plus’ heb je de gelegenheid meer dan één groepstraining per week te doen.Heb je vragen neem dan even contact op, of mail naar info@runamsterdamsebos.nl en beschrijf kort wat je voor ogen hebt.