Groepstraining

Geplaatst op door

Hardlopen is een uitdagende sport van de eerste meters tot aan vele kilometers. Om in een groep te trainen is voor de meesten zowel motiverend als leerzaam, maar ook gewoon heel gezellig. Veel hardlopers trainen het hele jaar door, anderen alleen in de zomer of voor een mooie wedstrijd.

Bij Run Amsterdamse Bos bieden we zowel ‘De Loopgroep’ optie aan voor hardlopers die het hele jaar rond willen trainen, als cursusgroepen voor de hardloper die een periode mee wil trainen. Hierbij trainen beiden in het Amsterdamse Bos waar en wanneer dit mogelijk is en anders in de omgeving wanneer dit passender is.

Steeds opnieuw blijkt hoe stimulerend het voor veel hardlopers is om samen te trainen en vaak ook wedstrijdjes en evenementen samen te doen. In een groep kun je naast ervaring opdoen via de trainer en het trainingsprogramma, ook onderling ervaringen uitwisselen en ideeën krijgen die waardevol om je eigen lopen een extra impuls te geven.Wil je meetrainen, kijk bij het aanbod van cursussen en loopgroepen en schrijf je in via de shop. Heb je vragen neem dan even contact op, of mail naar info@runamsterdamsebos.nl en beschrijf kort wat je voor ogen hebt.