Wat is De Loopgroep

Geplaatst op door

Hardlopen is een uitdagende sport van de eerste meters tot aan vele kilometers. Om in een vaste groep te kunnen trainen is voor veel mensen zowel motiverend als leerzaam, maar vooral ook gewoon heel gezellig. Hierom hebben we De Loopgroep, een gezellige groep hardlopers die niet bang is voor uitdagingen of een pittige technische training.

Steeds opnieuw blijkt hoe stimulerend het voor veel hardlopers is om samen te trainen en wedstrijdjes en evenementen samen te gaan doen. De lopers trainen het hele jaar door en ervaren zo de uitdagingen die elk seizoen kan bieden en gaan er samen voor in de training. In de groep zul je natuurlijk veel ervaring opdoen via de trainer en het trainingsprogramma, ook onderling ervaringen uitwisselen en daarmee nieuwe ideeën krijgen kan waardevol zijn om je eigen lopen een extra impuls te geven.

De groep is een mooie mix van mannen en vrouwen, licht tot meer ervaren en in leeftijd van jong tot voorbij de pensioenleeftijd. Met 10km wedstrijdervaring tot meerdere marathons iedereen kan zijn of haar plaats in de groep vinden wanneer lange duurlopen bij je passen en plezier hebben in het lopen je drijfveer.

Als lid van De Loopgroep krijg je het hele jaar door training, waarbij alle facetten van het hardlopen aan bod komen. Naast het looptechnisch verbeteren kun je hierdoor meer inzicht krijgen in wat je kunt doen met wisselende omstandigheden zoals afstand, ondergrond en weersomstandigheden, maar ook je eigen fysieke en mentale belastbaarheid. Met ‘De Loopgroep Plus’ heb je de gelegenheid meer dan één groepstraining per week te doen.Wil je meetrainen, kijk bij het aanbod van cursussen en loopgroepen en schrijf je in via de shop. Heb je vragen neem dan even contact op, of mail naar info@runamsterdamsebos.nl en beschrijf kort wat je voor ogen hebt.