Individuele begeleiding

Geplaatst op door

Elk mens is anders en elke hardloper zeker ook. Sommige hardlopers trainen graag in groepjes, anderen zoeken de rust en persoonlijke aandacht van individuele begeleiding. Bij training kan het prettig zijn de aandacht van de trainer niet te hoeven delen, maar gericht aan de eigen looptechniek en stijl te werken.

Dit kan geheel individueel  of gedeeld met bijvoorbeeld met één of twee vrienden. Zo kun je gericht op details van je looptechniek en de ontwikkeling begeleiding en advies krijgen en geheel focussen op jouw resultaat.

Met de focus op met name de looptechniek is het ook voor ander type sporters zoals bijvoorbeeld voetballers en hockeyers mogelijk via deze trainingen zich een periode extra te ontwikkelen, maar ook met wedstrijdroeiers zijn inmiddels goede ervaringen opgedaan.

Naast de looptechnische begeleiding is er meer kracht en coördinatie gerichte begeleiding mogelijk van hardlopers bij zwangerschap richting de bevalling en/of om terug te komen na de bevalling om het hardlopen weer op te pakken.

Heb je interesse of vragen neem dan even contact op, of mail naar info@runamsterdamsebos.nl en beschrijf kort wat je voor ogen hebt.