Bedrijventraining

Geplaatst op door

Een gezonde geest in een gezond lichaam is een bekend credo. Bedrijven en organisaties realiseren zich steeds meer hoe de fysieke fitheid van hun medewerkers van belang is voor hun resultaten.

Voor deze bedrijven kan het interessant zijn deze fitheid te stimuleren door een sportief aanbod te doen aan de medewerkers. Via Run Amsterdamse Bos zijn er cursussen en clinics mogelijk ter verbetering van de fitheid en gezondheid en het ontwikkelen van de teamspirit.

Een korte periode of juist wat langer hardlopen gebruiken om fitheid te bevorderen, spanningen te reduceren of collega’s te leren kennen in een andere setting. Het kan allemaal binnen de bedrijventraining.

Heel stimulerend kan het zijn om een trainingsperiode vervolgens af te sluiten met een einddoel zoals bijvoorbeeld deelname aan een wedstrijd of evenement. Maar omgekeerd kan de voorgenomen deelname van het bedrijf aan een wedstrijd of evenement een goede reden zijn voor het aanbieden van training aan de medewerkers, om ze goed voorbereid aan de start te laten verschijnen.

Heb je interesse of vragen neem dan even contact op, of mail naar info@runamsterdamsebos.nl en beschrijf kort wat je voor ogen hebt.